Nadat al eerder bekend was dat het 4
e team van TVP kampioen was geworden, is nu ook het 3e team eerste in hun poule geëindigd. Het was nog even heel spannend omdat het team afhankelijk was van wedstrijduitslagen op de laatste speeldag, maar nadat concurrent LTTC 2 twee punten teveel liet liggen tegen Hilversum 20 was de titel een feit.
 

TVP 4 was al bijna een maand geleden zeker van het kampioenschap in hun 5e klasse. Het team dat Mario Marees moet missen vanwege een blessure kon het ook redden met nieuw toegevoegd lid Gerald van Hoeven. Met name Gert Wassink zorgde met zijn 100% score voor een goede basis om het weer in de 4e klasse te gaan proberen. De andere teamleden zijn Martien Jansen en Joop Meinders. Het werd uiteindelijk met 68 punten kampioen, 18 punten voor op nummers 2 en 3 resp. Elan 9 en UTTC 10.

 

TVP 3, bestaande uit Ad van Diepen, Henk van Winkoop, Bram Hage en Gerben Schuilenburg, hadden het niet getroffen met hun 4e klasse poule. Met hen zaten er nog twee andere degradanten in dezelfde poule. De strijd ging tussen LTTC 2, Almeerspin 7 en de Puttenaren, waarbij dus in de allerlaatste speelronde LTTC het liet liggen. TVP eindigde met 75 punten net voor LTTC met 74 en Almeerspin met 66. Ook de score van 28 winstpartijen uit 30 van Bram Hage mag niet onvermeld blijven.

 

Op de foto vlnr: team 3:Bram Hage, Gerben Schuilenburg, Henk van Winkoop en Ad van Diepen en team 4: Gerald van Hoeven, Joop Meinders, Martien Jansen en Gert Wassink