Archief‎ > ‎Oude verslagen‎ > ‎

2012 voorjaar

TVP draait redelijk voorjaar.

Nu alle wedstrijden bij de senioren zijn gespeeld kan de balans worden opgemaakt.

Zoals reeds verwacht werd het eerste team derde. Over ’t net 3 haalde net 1 punt meer dan de 53 van TVP. TVS speelde alle uitslagen eender als TVP en verloor hun laatste partij met 10-0 van Huizen 4, dat met 85 punten erg dik kampioen is geworden.

TVP 2 en 3 behaalden ook een derde plek in hun derde klasse poules. Met resp. 48 en 57 punten zaten ze ver van de kampioenen, maar ook ver van de degradatiezone. In het 2e team deed Jan van Meerveld –terug van weggeweest -  goed met 63% en in het 3e was good old Evert Hald zelfs goed voor 80%.

Het vierde team had duidelijk een minder seizoen. Gert Wassink haalde nog wel 63%, maar de rest van het team presteerde onder vermogen. Een laatste plek met 36 punten was het resultaat en volgend seizoen dus 5e klasse.

Team 5 ging lange tijd mee voor het kampioenschap, maar doordat beste man Bert Verhaar de 2e helft niet mee kon doen, zakte het team toch ook naar een derde plek. Met 63 punten was dat wel vlak onder nummer twee met een gelijk aantal en nummer één met 66 punten. Met name Verhaar met 83% en Gerben Schuilenburg met 81% deden het erg goed.

Het zesde team speelde naar behoren en eindigde met 27 punten op een vierde plek. Dat het spannend was blijkt wel uit het feit dat de nummers vijf en zes ook op 27 punten eindigden. Beste man in dit team was Gert Faber met 44%. De invalbeurt van Jaap Rouw met 2 uit 3 tel ik dan even niet mee.

Jeugd TVP eindigt in middenmoot.

De reguliere jeugdcompetities werden afgelopen weekeinde ook afgesloten.

Enige uitzondering is de starterscompetitie waarin TVP 3 deelneemt. Deze sluiten zaterdag de 28e af met een groot toernooi. In die starterscompetitie doet TVP 3 het erg goed, maar daarover later meer

Het eerste team bestaande uit Niels van den Berg, Andries Dekker, Gerwin Knoppert en David Simon speelde in de 5e klasse van de afdeling Midden. Uit de 10 wedstrijden behaalden ze 42 punten waarmee ze de derde plek hebben behaald.Vooral Niels heeft met een percentage van 57% zeer goed gepresteerd.

Het tweede team bestaande uit Jurian Huissen, Rafaël Schut en Klaas-Jan te Klooster behaalde een vierde plek in hun 6e klasse. Wel haalden ze 49 punten, wat voor een vierde plek erg veel is. In dit team was Jurian met 59% de best presterende speler.

Starters TVP derde in voorjaarscompetitie.
 

Het enige puttense startersteam deed afgelopen voorjaar mee in een deelnemersveld van 20 teams in de afdeling Midden van de NTTB.

Het puttense team bestaat uit Nina Blom (foto onder) en Dinand van Tiel (foto links).Na in de voorrondes als eerste in de poule te waren geëindigd, werd het in de finalepoule natuurlijk een stuk pittiger.

VTV 2 en Hilversum bleken te sterk, ook al werd er van de uiteindelijke kampioen door Dinand een puntje afgesnoept, wat maar weinig teams lukte. Ook tegen Hilversum werd in twee partijen een drietal punten weggekaapt.

De strijd om de derde plek ging tegen HTTC 7 uit Houten. Nadat er in de eerste wedstrijd met 4-1 was verloren werd er daarna revanche genomen met 3-2 winst. Doordat HTTC 7 geen punten wist te pakken tegen Hilversum of VTV legde de jeugdige TVP-ers beslag op de derde plek. Met 14 uit 20 wist Dinand ook een mooi percentage van 70 te halen

Comments