Nieuws‎ > ‎

TVP 1 in pittige poule

Geplaatst 21 jan. 2013 00:03 door Webmaster TVP   [ 21 jan. 2013 00:04 bijgewerkt ]

Het eerste team van TVP zal in de komende competitie sterk moeten spelen. De indeling , met veel bekende tegenstanders, in de tweede klasse-poule is vrij zwaar. Het zal aan de vorm van de spelers liggen of er tegen degradatie gestreden moet worden. Op papier zijn er maar liefst 4 titelkandidaten. TVP zal één van die kandidaten onder zich moeten zien te houden.  

Slechts één promovendus uit de derde klasse telt de poule van TVP en dat is direct de eerste tegenstander. In Bussum wordt deze week gespeeld tegen Good Luck 1. Voor TVP een belangrijke graadmeter of er gewonnen kan worden van de –op papier- zwakste tegenstander in de poule. Alle andere teams zijn sterker. Omdat de degradant uit de eerste klasse –Huizen 4- zijn twee sterkste spelers heeft zien verhuizen naar een ander team, is er geen uitgesproken kandidaat voor de titel. Met een teamrating (gemiddelde rating van de spelers) van 377 is Over ’t net 3 uit Amersfoort favoriet. Maar de verschillen zijn klein: Huizen heeft 374, Almeerspin 3 volgt met 362; vervolgens Elan 4 met 354 en TVP 1 met 353. Good Luck 1 sluit de rij met 334.

Maandag de 28e speelt TVP zijn eerste thuiswedstrijd in de Meeuwenhal tegen Over ’t net 3. Vorig voorjaar werd van dit team met 8-2 thuis gewonnen; maar toen deden de sterkste twee spelers van het vijfmansteam niet mee.

De overige senioren teams spelen als volgt:

Team 2 in de derde klasse, het 3e en 4e team in de vierde, 5e team in de vijfde. Een mooi rijtje wat aangeeft dat er bij TVP op heel divers niveau competitie gespeeld kan worden.

Bij de jeugd zijn er dit seizoen twee teams. Het eerste team speelt 5e klasse en het tweede team 6e klasse.

Comments