Nieuws


Nieuws

Geplaatst 4 okt. 2015 05:47 door Webmaster TVP   [ 9 okt. 2017 12:46 bijgewerkt ]

follow me on facebook
We hebben besloten om nieuws en acties voortaan via Facebook te doen. Dat is veel gemakkelijker om nieuwtjes met  foto's bij te houden dan op deze website.  Klik op de Facebook F om naar onze pagina te gaan.  Like ons om de nieuwtjes te volgen!

Op website zullen alleen die zaken staan die niet wekelijks veranderen zoals de activiteiten kalender !


Kampioenen TVP gehuldigd

Geplaatst 28 apr. 2015 02:34 door Webmaster TVP   [ 28 apr. 2015 02:50 bijgewerkt ]


De kampoenen van de voorjaarscompetitie zijn gehuldigd. De bloemen werden overhandigd door de wedstrijdsecretaris aan de kampioenen: Ad van Diepen, Bram Hage, Jan van Meerveld, Anton Klaassen, Henk van Winkoop en Eward Cozijnsen die kampioen in de derde klasse werden. Ad van Diepen, Henk van Winkoop en Bram Hage werden eveneens kampioen in de derde klasse duocompetitie en Joop Meinders, Marc Biemond, Hans Bloemen en Willem van Meerveld werden kampioen in de zesde klasse.TVP 1 kampioen

Geplaatst 2 apr. 2015 12:03 door Webmaster TVP   [ 2 apr. 2015 12:09 bijgewerkt ]

TVP 1 heeft het kampioenschap in de derde klasse binnen gehaald. Op een avond waarop alles lukte, won het vlaggenschip van de tafeltennisvereniging in de reguliere competitie met maar liefst 10-0 van VTV 7. Hiermee komt TVP op 67 punten uit negen wedstrijden, waardoor de concurrentie de formatie uit Putten niet meer kan achterhalen in de laatste wedstrijden.

De wedstrijd begon voortvarend voor TVP. De eerste drie partijen werden gewonnen. Anton Klaassen won simpel in drie sets van Willem van de Bilt. Eward Cozijnsen had al even weinig moeite met Ton Combé, ook die partij eindigde in 3-0. Henk van Winkoop had het even moeilijk met Cees van Schaik, maar haalde de wedstrijd uiteindelijk ook zonder veel averij binnen in drie sets.
En zo bleef de ploeg van TVP de hele avond doordenderen richting het kampioenschap. Na acht wedstrijden stond het 8-0 voor TVP, dat wist dat het de competitie zou winnen bij een 9-1 of 10-0 overwinning op VTV. De negende partij werd in een spannende vijfsetter gewonnen door Van Winkoop, die daarmee het kampioenschap voor de Puttenaren veilig stelde. De laatste partij werd gewonnen door Anton Klaassen, waardoor TVP de avond met 10-0 afsloot.
Niet alleen Cozijnsen, Van Winkoop en Klaassen draaiden een goed seizoen, ook Jan van Meerveld, Ad van Diepen en Bram Hage droegen hun steentje bij aan de zeer goed verlopen voorjaarscompetitie van TVP 1.Clubkampioenen 2014

Geplaatst 6 mei 2014 11:57 door Webmaster TVP   [ 12 mei 2014 08:39 bijgewerkt ]

clubkampioenen op een rijtje
Op de foto (vlnr):
Kevin Lunek 1e G
Gert Faber 1e  H
Gerben Schuilenburg 1e F
Gert-Jan de Ruiter 2e G
Jan van Meerveld 2e E
Rick Donderwinkel 2e H
Eward Cozijnsen 1e E en clubkampioen
Martien Jansen 2e F


Terwijl de clubkampioenschappen bij de jeugd met enkele weken is verlengd door een aantal nieuwe leden werd vorige week bij de senioren van tafeltennisvereniging Putten wel de clubkampioenschappen afgerond. Titelverdediger Eward Cozijnsen maakte zijn favorietenrol waar door ongeslagen te blijven. Enkel tegen teamgenoot Jan van Meerveld liet hij één enkele game liggen. Van Meerveld had verrassend van Anton Klaassen gewonnen en eiste de tweede plek voor zich op.
Deze spelers van het eerste team speelden in de E-klasse, maar ook in de andere klassen werden de prijzen verdeeld.
In de H categorie was het secretaris Gert Faber die de titel veroverde voor Rick Donderwinkel; In de G categorie werd Kevin Lunek eerste voor zijn teamgenoot Gert-Jan de Ruiter en in de F-licentie ging de jeugdkampioen van 2012 Gerben Schuilenburg verrassend met de eer strijken, voor Martien Jansen die tweede werd.

Finale Starterscompetitie bij TVP

Geplaatst 19 apr. 2014 03:40 door Webmaster TVP   [ 21 apr. 2014 05:59 bijgewerkt ]

In de Meeuwenhal werd zaterdag de finale van de startersfinale gehouden. Alle beginnende tafeltennissers uit Midden Nederland streden met elkaar om de eindrangschikking te bepalen en natuurlijk om de grote beker voor de eerste plek.

 

In afdeling Midden van de NTTB (Nederlandse Tafeltennis Bond) word er voor de beginnende tafeltennissers een competitie georganiseerd. Deze competitie wijkt af van de reguliere (jeugd-)competitie.

Ten eerste bestaan de teams uit twee personen of drie personen, die vier enkelspelen en één dubbelspel spelen (Dus 5 in plaats van de reguliere 10 partijen)

 

Te tweede wordt er slechts een halve competitie gespeeld, waarna er een herverdeling op sterkte plaats vindt. Hierdoor spelen de beginners nooit tweemaal tegen een veel te sterk of veel te zwak team. Tot slot wordt de competitie afgerond op één zaterdag op één locatie waarbij dit voorjaar de keuze was gevallen op Meeuwenhal in Putten.

 TVP zelf was met twee teams vertegenwoordig, waarbij team 4 bestaande uit Floris van den Hoek en Robin Geitenbeek heel verdienstelijk tweede werd achter Woerden. Team 3, bestaande uit Pim Remijn en de broers Lennard en Edward van Rijn, deed het ook erg goed en eindigden op de vierde plek.

Boni Jeugdsponsoractie

Geplaatst 17 sep. 2013 10:29 door Webmaster TVP   [ 5 feb. 2016 00:44 bijgewerkt door Gert Faber ]

Boni helpt TVP
Onze tafeltennisvereniging doet in 2015 mee aan de jeugdsponsoractie van de Boni. Vanaf 30 september tot en met 17 november krijgen klanten van de Boni in Putten bij hun boodschappen sponsormunten die ze aan ons kunnen doneren.  De Boni gaat voor iedere munt onze jeugdafdeling een bepaald bedrag geven.  Het uiteindelijke bedrag is uiteraard afhankelijk van hoeveel munten wij van het totaal krijgen.
 
Om de actie aandacht te geven zal onze vereniging op twee zaterdagen in de winkel aanwezig zijn.  Het zou leuk zijn als u ook langs komt op 3 oktober 's morgen en 31 oktober 's middags.

https://www.facebook.com/tafeltennisverenigingputten

Meer kunt u ook lezen op de speciale website van de boni: 

Zie hieronder onze jeugd in actie bij de Boni!  

2015

 
 

Sportmarathon 2013

Geplaatst 17 apr. 2013 01:21 door Webmaster TVP   [ 18 nov. 2015 11:52 bijgewerkt ]

Het gaat door! De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan het programma en het oprichten van het bestuur. Beide is gelukt,  nu is het tijd om het programma te lanceren en het bestuur te presenteren.

De sportmarathon vindt dit jaar onder toeziend oog plaats van de stichting Sport Marathon Putten. Hierin hebben plaatsgenomen Jacqueline Beumer, Gerrit Kroes, Hermien Schoonbeek, Albert de Bruin en Harry Hoorn. Daarnaast is er een fanatieke groep die zich bezig houdt met het programma. Dit zijn Bas Goettsch, Wim Jurg, Ad van Diepen en Chris Huygens.

Het programma vindt plaats op vrijdag 28 en 29 juni 2013. Van 14:00 uur tot 17:00 uur is er een speciaal programma voor de kinderen, vervolgens zijn de jongeren en volwassenen aan de beurt. Voor hen start de sportmarathon om 17:00. De kinderen geven zo de fakkel door aan de jongeren en volwassenen. Het programma van de volwassenen duurt tot en met 14:00 uur de volgende dag. Zo wordt er in totaal 24 uur gesport!

Er komt van alles aan bod; voetbal, fiets crossen, darten, volleybal, klaverjassen, tennis, zwemmen, dammen, roeien, schaken, squash, tafeltennis, badminton, krachtcircuit, touwtrekken, badminton, korfbal, midgetgolf, kanovaren, hardlopen, turnen en bowlen. Daarnaast is er ook nog een spinningonderdeel die gedurende de hele sportmarathon door loopt, hoe langer de fiets bezet is des te meer punten er behaald kunnen worden.

Bij de volwassenen is er deze eerste editie plaats voor 16 teams. Een team bestaat uit minimaal 25 deelnemers en beschikt over een coach die eindverantwoordelijk is voor het team! De volwassenen spelen in 1 leeftijdscategorie tegen elkaar, dit is 17+. Deelname aan de sportmarathon kost € 125,- per team. Dit is maar € 5,- p.p. voor heel veel sportplezier!

De organisatie van de sportmarathon benadrukt dat het een recreatieve sportmarathon is met een gezond vleugje prestatie. Sportiviteit en respect staan hoog in het vaandel. Alle deelnemers moeten binding hebben met Putten, het invliegen van professionele sporters is niet toegestaan. Teams mogen uit verschillende samenstellingen ontstaan en meedoen; verenigingsleven, buurtschappen, bedrijven, scholen vriendengroepen etc.

Vanaf volgende week is www.sportmarathonputten.nl online en kunnen de teams zich inschrijven. Op de website kunnen de teams tevens het hele programma in zien!

Tussenstanden TVP

Geplaatst 4 mrt. 2013 00:29 door Webmaster TVP

Zoals eerder bericht handhaaft het eerste van TVP zich in de middenmoot. TVP 4 heeft zich door blessures moeten terugtrekken. TVP 3 staat halverwege de competitie op de eerste plek in hun vierde klasse poule. Team 2 en 5 staan echter op de laatste plek en moeten vechten tegen degradatie.

Met name in de derde klasse poule waarin TVP 2 speelt is het erg spannend. Tussen nummer één en TVP zit slechts 11 punten. Deze week startde tweede helft en TVP 2 zal er alles aan doen om degradatie te voorkomen.

TVP 3 bestaande uit Bert Monster, Evert Hald, Gerrit van Diepen en Roel Lubben staan al 9 punten voor op de nummer 2. Bovendien staat laatstgenoemde met 15 uit 15 op 100%.

TVP 5 met nieuwkomers Gerald van Hoeven en GertJan de Ruiter staan er minder florissant voor. Met 8 punten achterstand op nummer 5 in hun vijfde klasse poule staat degradatie al bijna vast.

TVP 4 helaas uit de competitie

Geplaatst 14 feb. 2013 14:00 door Webmaster TVP

Na het kampioenschap in het najaar, is ons vierde team dit seizoen minder goed gestart.

Met name de rugblessure van Gert en de armblessure van Mario gaven dusdanige problemen dat het team zich genoodzaakt ziet van verdere deelname aan de competitie af te zien.
We wensen Gert en Mario een spoedig herstel, zodat ze met de bekercompetitie of in het najaar weer volledig kunnen meespelen.

TVP 1 in pittige poule

Geplaatst 21 jan. 2013 00:03 door Webmaster TVP   [ 21 jan. 2013 00:04 bijgewerkt ]

Het eerste team van TVP zal in de komende competitie sterk moeten spelen. De indeling , met veel bekende tegenstanders, in de tweede klasse-poule is vrij zwaar. Het zal aan de vorm van de spelers liggen of er tegen degradatie gestreden moet worden. Op papier zijn er maar liefst 4 titelkandidaten. TVP zal één van die kandidaten onder zich moeten zien te houden.  

Slechts één promovendus uit de derde klasse telt de poule van TVP en dat is direct de eerste tegenstander. In Bussum wordt deze week gespeeld tegen Good Luck 1. Voor TVP een belangrijke graadmeter of er gewonnen kan worden van de –op papier- zwakste tegenstander in de poule. Alle andere teams zijn sterker. Omdat de degradant uit de eerste klasse –Huizen 4- zijn twee sterkste spelers heeft zien verhuizen naar een ander team, is er geen uitgesproken kandidaat voor de titel. Met een teamrating (gemiddelde rating van de spelers) van 377 is Over ’t net 3 uit Amersfoort favoriet. Maar de verschillen zijn klein: Huizen heeft 374, Almeerspin 3 volgt met 362; vervolgens Elan 4 met 354 en TVP 1 met 353. Good Luck 1 sluit de rij met 334.

Maandag de 28e speelt TVP zijn eerste thuiswedstrijd in de Meeuwenhal tegen Over ’t net 3. Vorig voorjaar werd van dit team met 8-2 thuis gewonnen; maar toen deden de sterkste twee spelers van het vijfmansteam niet mee.

De overige senioren teams spelen als volgt:

Team 2 in de derde klasse, het 3e en 4e team in de vierde, 5e team in de vijfde. Een mooi rijtje wat aangeeft dat er bij TVP op heel divers niveau competitie gespeeld kan worden.

Bij de jeugd zijn er dit seizoen twee teams. Het eerste team speelt 5e klasse en het tweede team 6e klasse.

1-10 of 21